If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на 1.6 боксер, и колко литра е резервоара??
Висок разход на 1.6 боксер, и колко литра е резервоара??
Успях да се регна във форума. И да ви затормозя с един ?. Откакто взех Алфата зареждам в ОМВ НЕ че ги харесвам ама ползвам 20% отстъпка. Е напълних резервоара минах 100 км в София и 14 че и отгоре без да я вкарвам в нерви. Сменил съм всичко филтри свещи и тн. ТА две неща ми правят впечетление
1 Доколкото знам резервоара на 145 е 51 литра е тия ми сложиха 54 като и аз имах поне 4,5 литра.
2 На два пъти ми светна лампата с дюзата и неще да гасне като изгася колата и я запаля е ок. да не е заминала ламбадата?
14 без настъпване ??? само на QV би трябвало да е 61 литра резервоара??? на моята като ми светне резервата пълня 45 литра - 51 литра резервоар, ама за Боксера да е 61 литра ???
А относно Ванто - аз за сега нямам забележки, а съм ходил за доста неща...
Специално за диагностика гарантирам че си разбират от работата....има един диагностик с брада/ не му знам името/, който е мн. печен
Абе дано да е направил грешка поне за мойта защото ми каза че нещо не може да я разпознае компа и не е добре че е пипано по компа на колата, по богата смес подавала и да не я вземам , ама аз я взех та дано в тозаи случай да не е безгрешен-за сега малко над 2000км всичко е наред
Re: Висок разход на 1.6 боксер, и колко литра е резервоара??
Първоначално публикувано от LuckyMan
Успях да се регна във форума. И да ви затормозя с един ?. Откакто взех Алфата зареждам в ОМВ НЕ че ги харесвам ама ползвам 20% отстъпка. Е напълних резервоара минах 100 км в София и 14 че и отгоре без да я вкарвам в нерви. Сменил съм всичко филтри свещи и тн. ТА две неща ми правят впечетление
1 Доколкото знам резервоара на 145 е 51 литра е тия ми сложиха 54 като и аз имах поне 4,5 литра.
2 На два пъти ми светна лампата с дюзата и неще да гасне като изгася колата и я запаля е ок. да не е заминала ламбадата?
Нормално е понякога да ти дава такъв разход но по принцип не трябва да ка4ва пове4е от 11-12 при нормално каране поне толкова ми хар4и мойта а сондата уж ми е в ред
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Re: Висок разход на 1.6 боксер, и колко литра е резервоара??
Първоначално публикувано от LuckyMan
На това всеки шофер с опит ще каже КОФТИ БЕНЗИН (ЕБАН ... .,,,, ..., бензин) смени бензиностанцията детонацийте които получаваш при гасене са единственно и само от бензина, предполагам и разхода е от това
Comment